Even voorstellen..

null

Mijn naam is Marcel van Milt en ik ben reeds 23 jaar actief in Storage & Data Management. De laatste 13 jaar heb ik op dagelijkse basis met Commvault gewerkt, ik ben allround ervaren vanuit de rollen die ik heb vervult.

Ik ben werkzaam in de ICT sinds 2000 waar ik als Backline Engineer heb gewerkt voor VERITAS Software & Symantec voor een periode van 10 jaar in het ondersteunen van Storage Foundation & Veritas Cluster Server aan bedrijven over de gehele wereld. Sinds 2012 heb ik vanuit mijn Commvault expertise op alle levels gewerkt van pre-sales, Support en Sr Consultancy posities maar ook als Beheerder en binnen leidinggevende functies binnen Commvault afdelingen als Beheer. Ook heb ik een boek geschreven (zie website) waarin ik tips en trucs op basis van 13 jaar ervaring heb verzameld voor beheerders, troubleshooting technieken, configuratie instellingen en performance boosting. Alles met contect erbij waarom het zinvol is.


Commvault Administrators is een handelsnaam van JDR Investments BV welke is opgericht in 2017 Vanuit Commvault Administrator help ik bedrijven met Trainingen, werkzaamheden binnen Commvault omgevingen (migraties, aanpassingen) maar ook health-checks en beheer (tijdelijke opvang of permanente invulling) van omgevingen.

Ik ben Commvault Master / Expert gecertificeerd sinds versie 10 tot op heden en ik heb een ware passie voor proactieve verbeteringen in omgevingen, processen en mensen zelf.


Structuur
JDR Investments BVJDR bestaat uit 2 onderdelen. 


Commvault expertise (Comvault Administrators) Commvault Administrators helpt bedrijven met kennis, consultancy en diensten die updates, beheer, consultancy en opvang verzorgen. 

We verkopen ons boek ter assistentie aan bestaande Commvault beheerders in de dagelijkse operaties. We verzorgen consultancy op alle mogelijke Commvault operaties als migraties, disk libraries, cloud integraties, tape libraries, trainingen en nieuwe installaties. Maar ook health checks, hardening checks en diensten ter update van uw omgeving. We bieden ook korte of lange inhuur contracten. Consultancy


Commvault Detachering (verhuur)
Vanuit de Commvault detachering verhuur ik mijzelf aan bedrijven voor periodieke contracten als consultant of andere leidinggevende rollen.

Mijn andere bedrijf MiltiCo Mindset Coaching - https://miltico-mindset.nl/ MiltiCo Mindset Coaching is in 2023 opgericht.

Vanuit MiltiCo Mindset coaching help ik bedrijven en partikulieren in Mindfullness & mindset coaching. Vanuit de neurowetenschap, epigenetica en neuroplasticiteit  gefundeerde uitleg leer ik bedrijven hoe ons brein werkt en hoe wij zelf onze persoonlijke realiteit kunnen creeren vanuit onze persoonlijkheid. Hoe stress te herkennen en te voorkomen,alles leidend naar een instelling waarbij creatie en samenwerking word beinvloed. Zowel persoonlijk als bedrijfsmatig de grootste verandering die u kunt bieden.


Voor meer informatie, bezoek mijn pagina op https://miltico-mindset.nl